Behangwinkel

De behangwinkel van R. Erdhuizen

Zoekt u een behangwinkel bij u in de omgeving waar u terecht kunt voor behang van een hoogwaardige kwaliteit? Breng dan eens een bezoek aan de behangwinkel van R. Erdhuizen. Bij ons vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten behang. Naast behang zijn wij ook het juiste adres voor verf, lak en glas. Benieuwd geworden naar onze producten? Of wilt u meer te weten komen over de diensten die wij u bieden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Het assortiment van onze behangwinkel

Wilt u een nieuwe print op de muur in uw woonkamer? Kan uw kantoorruimte wel een opfrisbeurt gebruiken? Of bent u op zoek naar een vrolijk behang voor een kinderkamer? Bij onze behangwinkel zit u helemaal goed. Wij bieden een ruime collectie met verschillende soorten behang. U vindt in onze behangwinkel behang van onder andere de merken BN en Eijffinger. Dit zijn merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit behang. Bekijk de verschillende stijlen en dessins bij ons in de winkel. Wij hebben veel soorten behang op voorraad liggen, zodat u ze gelijk mee kunt nemen voor gebruik. Is het gewenst behang niet in de winkel aanwezig? Dan willen wij deze graag voor u bestellen.

R. Erdhuizen behang keuze

Het adres voor verf, verf benodigdheden en glas

Naast behang zijn wij ook het adres voor verf, verf benodigdheden en glas. Net als ons behang zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze verf is bijvoorbeeld van de merken Sikkens, Sigma en Niveau. Onze verf in combinatie met onze verf benodigdheden zullen zorgen voor een prachtig resultaat. Nieuwe glas nodig voor uw woning of pand? Bij ons vindt u onder andere dubbelglas, HR++ glas en blank glas. Benieuwd geworden naar onze producten? Neem dan contact op voor meer informatie of bezoek direct onze behangwinkel.

Geniet van de volgende voordelen

Wij zetten graag onze voordelen voor u op een rij:

  • Wij zijn een Erkend Sikkens Specialist
  • Wij bieden deskundig advies op maat
  • Wij leveren echte kwaliteitsproducten
  • Bij ons zijn alle benodigde materialen aanwezig
  • Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van glas

Bezoek onze behangwinkel in ‘s-Heerenberg

Bent u benieuwd geworden naar onze collectie met behang? Benader ons dan via 0314-661491. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze behangwinkel.