Glashandel

Meer over glashandel R. Erdhuizen

Bent u op zoek naar een glashandel bij u in de buurt met een groot assortiment kwaliteits glas? Kom dan eens langs bij R. Erdhuizen. Door het ruime aanbod vindt u altijd wel een type glas dat aansluit bij uw wensen. Hulp nodig met de plaatsing van een raam? Onze vakkundige glaszetter staat graag voor u klaar. Hij komt het gekozen glas op locatie op de juiste manier plaatsen. Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden als glashandel? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Schakel onze glaszetter in

Wilt u nieuwe glazen voor uw woning of pand? En wenst u glazen van de beste kwaliteit? R. Erdhuizen staat graag voor u klaar. Bij ons vindt u alle vrije maten, blank glas, dubbelglas, HR++ glas, maar ook spiegels op maat. Doet u bij ons een bestelling van glas? Dan kunt u uw bestelling doorgaans al binnen 24 uur ophalen! Wij zijn niet alleen in staat om glas te leveren. Wanneer u dit wenst, kunt u ook onze glaszetter inschakelen om de glazen te plaatsen. Onze glazenzetter is zeer vakkundig en dit ziet u terug in het werk dat hij verricht. Meer weten over het glas dat wij leveren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de plaatsing van glas door onze glaszetter? Neem dan contact met ons op.

R. Erdhuizen Glaswerk

Ook voor al uw verf, verfbenodigdheden en behang

U kunt niet alleen bij ons terecht voor glas op maat. Wij leveren namelijk ook verf, verfbenodigdheden en behang. De producten die wij verkopen zijn van professionele kwaliteit. Onze verf is bijvoorbeeld van merken als Sigma, Sikkens en Niveau. Daarom helpen wij zowel particulieren als bedrijven. Advies nodig bij het uitkiezen van de juiste verf, verfbenodigdheden of behang? Wij staan graag voor u klaar. Bezoek onze winkel en ontvang meer informatie over de producten die wij verkopen of doe inspiratie op.

Onze voordelen

Op welke punten onderscheiden wij ons van andere glashandels? Wij zetten onze voordelen graag voor u op een rij:

  • Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van glas
  • Wij bieden veel verschillende soorten glas
  • Wij bieden deskundig advies op maat
  • Wij leveren echte kwaliteitsproducten
  • Bij ons zijn alle benodigde materialen aanwezig

Neem contact met ons op

Wilt u ook onze glaszetter inschakelen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0314-661491. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze glashandel in ‘s-Heerenberg.