Verf kopen

Kies voor de beste verf bij R. Erdhuizen

Wenst u kwaliteits verf te kopen bij een verfwinkel bij u in de buurt? Dan zit u bij de verfspeciaalzaak van R. Erdhuizen helemaal goed. Wij verkopen onder andere lakken en verf voor binnen en buiten. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle verfbenodigdheden. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en wilt u meer weten over de merken die wij verkopen? Neem dan contact met ons op of laat u informeren in onze verfspeciaalzaak in ‘s-Heerenberg. Natuurlijk kunt u ook direct onze producten kopen in onze winkel.

Wij helpen wanneer u verf wilt kopen

Onze verfwinkel verkoopt alleen verf van de beste, professionele merken. U kunt hierbij denken aan merken als Sikkens, Niveau, Wijzonol, Allihol en Sigma. Dit zijn verfmerken die u niet vindt in de doorsnee bouwmarkt. Heeft u een lak nodig voor uw auto? Wij verkopen ook lakken van merken als Dupli-color en Motip. Wij staan in onze winkel altijd voor u klaar met advies op maat. Wij helpen u bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste verfkleur voor uw woning of pand. Tevens vindt u in onze verfwinkel een complete kleurenwand. Met behulp van de kleurenscanner kunt u zo de verschillende kleuren scannen en precies de kleur uitkiezen die u wenst.
Sikkens Verf

Wat u nog meer bij ons kunt kopen

Naast verf kunt u bij ons ook verfbenodigdheden kopen. Onze verfkwasten, rollers en verfbakjes zijn van professionele kwaliteit. Welke producten heeft u nodig voor het verven van uw muur of kozijn? Wij geven u graag advies wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kwasten en rollers. In onze verfwinkel kunt u niet alleen verf kopen. Ook voor bijvoorbeeld behang en glas zit u bij ons helemaal goed. Kies trendy of neutraal behang van BN Walls of ga voor een vrolijk behang van Eijffinger voor de kinderkamer. Glas vindt u bij ons in alle vrije maten, dubbelglas, HR++ glas en blank glas.

De voordelen die wij bieden

Van welke voordelen profiteert u wanneer u kiest voor onze producten en verf? Wij:

  • Zijn een Erkend Sikkens Specialist
  • Bieden deskundig advies op maat
  • Leveren echte kwaliteitsproducten
  • Hebben alle benodigde materialen
  • Zorgen voor een vakkundige plaatsing van glas

Kom langs om de juiste producten te kopen

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Of bent u van plan om direct onze producten te kopen? Bel ons dan via 0314-661491 of breng een bezoek aan onze mooie verfwinkel. Wij helpen u graag verder wanneer u nieuw behang, glas of verf wilt kopen.