Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Didam

Verfwinkel met professionele verfmerken

Wilt u uw schilderklus in Didam echt goed aanpakken, zodat u meer kwaliteit krijgt? Kom dan langs in onze verfspeciaalzaak in ‘s-Heerenberg. Bij ons kunt u verf kopen van vooraanstaande merken zoals onder andere Sikkens verf, Sigma, Allihol, Niveau en Wijzonol. Wij verkopen ook alle verfbenodigdheden en bezitten een grote kleurenwand waar kleuren gescand kunnen worden. Onze verfspeciaalzaak nabij Didam is zeer geschikt voor bedrijven en particulieren die met professionele verf aan de slag willen. Bent u geen professional? In onze verfwinkel helpen we u graag verder met deskundig advies op maat. Bijvoorbeeld over de toepassingen van muurverf op binnen- en buitenmuren. Wilt u weten welke kleurencombinaties mooi zijn in uw woning in Didam? Of bent u benieuwd naar de invloed van kleur in of op uw huis? Ook hierbij kunnen we u helpen. R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak is niet alleen een verfwinkel, wij zijn ook een behangwinkel en glashandel. Ook voor ons behang en glas geldt: uitstekende kwaliteit en geweldige service.

Behangwinkel met breed assortiment

Een mooi behang kan een ruimte meer sfeer, karakter en warmte geven. U kunt prachtig behang voor uw woning of voor uw klus in Didam vinden in ons breed assortiment. Voor elke soort vertrek hebben we passend behang. Denk aan speels en vrolijk behang voor in de kinderkamer of strak en modern behang in de woonkamer. De diversiteit aan stijlen, motieven en designs is erg groot. Denk aan de stijlen retro, neutraal, klassiek, modern of vrolijk en kinderlijk. Het meeste behang is op voorraad in onze behangwinkel nabij Didam. De merken die wij verkopen zijn Eijffinger en BN. Mocht u vragen hebben over het behang of hoe u kunt behangen, vraag ons dan gerust om advies. Wij verkopen ook alle benodigde materialen voor behangen.

Diverse soorten glas in onze glashandel

Heeft u professioneel glas nodig in Didam? Kom dan langs in onze glashandel. Hier vindt u diverse soorten glas. Denk aan dubbel glas, blank glas, HR++ glas en spiegels. U kunt bij ons alle vrije maten bestellen. Het glas kan geleverd en geplaatst worden door onze glaszetter in Didam, of u haalt het zelf op.

Advies en hoge kwaliteit in onze verfspeciaalzaak nabij Didam

In onze verfspeciaalzaak, glashandel en behangwinkel staat goed advies en hoge kwaliteit centraal. U vindt bij ons het beste glas en behang. Tevens kunt u bij ons de professionele Sikkens verf kopen en kunnen we u goed van dienst zijn als Erkend Sikkens Specialist. Al ons glas, behang en muurverf is van betere kwaliteit dan de producten in een bouwmarkt. Kom dus langs vanuit Didam of bel: 0314-661491.