Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Doetinchem

Haal kwaliteitsverf bij R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak

Breng een bezoek aan onze verfwinkel nabij Doetinchem. Hier kunt u professionele verf kopen. Denk bijvoorbeeld aan Sikkens verf of Sigma. Wat voor verfklus u ook heeft, in onze verfwinkel in Doetinchem kunt u de juiste muurverf, verfbenodigdheden en lakverf kopen. Behalve verfspeciaalzaak, zijn wij ook glashandel en behangwinkel. Ook voor ons glas en behang geldt dat we excellente kwaliteit leveren en deskundig advies op maat geven. Het glas in het assortiment van onze glashandel bestaat uit spiegels, HR++ glas, dubbel glas en blank glas. Dit glas kan door onze glaszetter in Doetinchem geleverd en geplaatst worden. Het is ook mogelijk om het af te halen bij onze glashandel. In onze behangwinkel nabij Doetinchem verkopen wij behang van de vooraanstaande merken BN en Eijffinger. Deze merken bieden kwaliteit en hebben daarnaast diverse soorten designs. Denk aan modern, klassiek, neutraal, retro of kinderbehang. U kunt ook alle benodigdheden voor het behangen bij ons kopen.

Schaf bij ons uw Sikkens verf aan

Als u overstapt naar onze Sikkens verf, zal u een flink kwaliteitsverschil merken tussen onze verf en de verf van bouwmarkten. Sikkens verf is veel beter, omdat het heel goed dekt en er langer mooi uitziet. Onze verfspeciaalzaak nabij Doetinchem is al enige tijd Erkend Sikkens Specialist. Onze verfwinkel voldoet aan alle eisen die Sikkens stelt aan hun verfspeciaalzaken. Zo gebruiken wij gecertificeerde mengmachines en officiële Sikkens grondstoffen voor verf. Hierdoor is het mogelijk om u een optimale verfkwaliteit te bieden. In onze verfwinkel kunt u ook een kleurenwand vinden waar alle kleuren voor uw muurverf gescand kunnen worden. Wilt u graag een speciale kleur voor uw schilderklus in Doetinchem? In onze verfspeciaalzaak mengen we moeiteloos alle kleuren. Heeft u nog advies nodig? Wij bieden elke klant deskundig advies over alles wat met schilderen te maken heeft, zoals kleurencombinaties en toepassingen van muurverf voor binnen en buiten.

Waarom onze verfspeciaalzaak en glashandel in Doetinchem een bezoek waard is

Bij R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak nabij Doetinchem vindt u een verfwinkel, glashandel en behangwinkel onder één dak. Welk product u ook nodig heeft, wij bieden u uitsluitend kwaliteitsproducten. Redenen om ons eens te bezoeken:

  • Deskundig en persoonlijk advies op maat
  • Erkend Sikkens Specialist
  • Professionelere en betere producten dan in bouwmarkten
  • Gereedschappen en (verf)benodigdheden van goede kwaliteit

Glashandel en glaszetter

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Doetinchem? Of wilt u nieuwe ramen in uw woning van hoge kwaliteit? Dan bent u bij onze glashandel aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan glaswerk in verschillende soorten. Wanneer u glas bij ons bestelt kunt u het doorgaans binnen 24 uur ophalen bij onze glashandel in Doetinchem. Neem voor deskundig advies op maat van onze glaszetter contact op met onze glashandel.

Kom voor de beste producten en advies langs

Onze verfwinkel, glashandel en behangwinkel is geschikt voor bedrijven en particulieren uit Doetinchem. Wat ons uniek maakt in vergelijking met andere verfspeciaalzaken, zijn de professionele producten en het deskundig advies op maat. Daarom zijn wij de geschikte plek om uw verfbenodigdheden, behang, glas, muurverf of Sikkens verf te kopen. Telefoonnummer: 0314-661491. Kom snel langs bij onze verfspeciaalzaak en behangwinkel in Doetinchem.