Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Gaanderen

Bij R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak haalt u professionele verf

Professionele verf nodig? Kom naar onze verfwinkel nabij Gaanderen. De verf die u kunt kopen bij ons: Sikkens verf, Sigma en Wijzonol. In onze verfwinkel vindt u diverse soorten muurverf, verfbenodigdheden en lakverf die geschikt zijn voor elke klus in Gaanderen. Naast verf verkopen wij ook behang en glas van uitstekende kwaliteit. In onze glashandel en behangwinkel krijgt u altijd deskundig advies op maat. Wij verkopen spiegels, HR++ glas, blank glas en dubbel glas in alle vrije maten. Het glas kan geleverd en geplaatst worden door een glaszetter. U kunt het ook ophalen in de glashandel. De meest bekende merken behang, zoals Eijffinger en BN, kunt u in onze behangwinkel verkrijgen. In het assortiment zitten diverse soorten designs en uiteenlopende stijlen. Zoals behang voor de kinderkamer of behang in klassieke, neutrale, moderne of retro stijl. Verder kunt u ook alle benodigdheden voor uw behangklus in Gaanderen bij ons kopen.

Haal uw Sikkens verf bij een Erkend Sikkens Specialist

Als u overstapt van bouwmarktverf naar Sikkens verf, zal u een groot kwaliteitsverschil merken. Omdat Sikkens verf beter dekt ziet het er mooier uit, heeft u minder nodig en blijft het lang mooi. Onze verfspeciaalzaak is Erkend Sikkens Specialist. Dit betekent dat we u kunnen bijstaan met professioneel advies over muurverf en dat we beschikken over gecertificeerde mengmachines. Tevens gebruiken we voor de verf de officiële Sikkens grondstoffen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste verfkwaliteit. U kunt in onze verfwinkel nabij Gaanderen kleuren inscannen met de kleurenscanner en we hebben een complete kleurenwand. Welke kleur muurverf u ook wilt in Gaanderen, wij kunnen het voor u mengen in onze verfspeciaalzaak. Wij zijn ook gespecialiseerd in goede kleurcombinaties, effecten van kleuren in uw woning in Gaanderen en de diverse toepassingen van verf binnen en buiten.

Sterke punten van onze verfspeciaalzaak nabij Gaanderen

R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak is een glashandel, verfwinkel en behangwinkel in één. En dan ook nog eens een speciaalzaak die professionele kwaliteit biedt. Wat ons nog meer uniek maakt:

  • Wij zijn Erkend Sikkens Specialist
  • Alle verfbenodigdheden en benodigdheden voor behangen verkrijgbaar
  • Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten
  • Advies op maat staat bij ons centraal
  • Onze producten zijn van betere kwaliteit dan de producten in de meeste bouwmarkten

Profiteer ook van onze kwaliteitsproducten en deskundig advies

Zowel bedrijven als particulieren zijn meer dan welkom in onze glashandel, behangwinkel en verfwinkel nabij Gaanderen. U kunt bij ons professioneel behang, glas, lakverf en muurverf kopen. Tevens bieden wij u ook alle verfbenodigdheden en gereedschap voor uw klus. Kom langs vanuit Gaanderen en geniet van onze topkwaliteit. Telefoonnummer: 0314-661491.