Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Gendringen

Bij R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak haalt u kwaliteitsverf

Echte professionele verf kunt u kopen in onze verfwinkel nabij Gendringen. Denk aan Niveau, Sikkens verf, Wijzonol en Sigma. De soorten verf in onze verfwinkel zijn muurverf en lakverf. Wij verkopen ook verfbenodigdheden. In onze verfspeciaalzaak is een glashandel en behangwinkel aanwezig. Uiteraard is ons glas en behang van uitstekende kwaliteit. Het glas dat wij verkopen: HR++ glas, spiegels, dubbel glas en blank glas. Het glas is beschikbaar in alle vrije maten en kan geleverd en geplaatst worden in Gendringen door onze glaszetter. Desgewenst kunt u het ook ophalen in de glashandel. Het behang dat u kunt aanschaffen in onze behangwinkel nabij Gendringen is afkomstig van de bekende merken Eijffinger en BN. Alle mogelijke stijlen en designs zijn vertegenwoordigd. Denk aan retro, modern, klassiek, neutraal of vrolijk en speels. De benodigdheden voor behangen zijn ook verkrijgbaar.

Erkend Sikkens Specialist nabij Gendringen

Wanneer u bouwmarktverf gewend bent, zult u blij verrast worden door de kwaliteit van Sikkens verf. U zal direct merken dat de verf beter dekt en mooier op uw muren in Gendringen zit. Onze verfwinkel is een Erkend Sikkens Specialist. Dat betekent dat wij alle officiële Sikkens grondstoffen bezitten om dé Sikkens kwaliteitsverf te maken. Het maakt werkelijk niet uit welke kleur u in gedachten heeft. Wij bezitten een grote kleurenwand en u kunt uw kleuren inscannen met onze kleurenscanner. Zo kunnen we werkelijk elke kleur voor uw woning of bedrijf in Gendringen mengen. U kunt altijd bij ons terecht met vragen. Sterker nog: wij geven onze klanten graag deskundig advies over mooie kleurencombinaties, wat het effect van bepaalde kleuren kunnen zijn in uw woning in Gendringen en hoe u onze muurverf het beste kunt toepassen. We kunnen u ook helpen de juiste verfbenodigdheden aan te schaffen.

Waarom u het beste behang, glas en verf bij ons kunt kopen

Onze verfwinkel, glashandel en behangwinkel hebben een aantal sterke punten die voor u als particulier of bedrijf uit Gendringen zeer aantrekkelijk zijn. Zoals:

  • Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten
  • Onze verf, behang en glas is beter dan hetgeen u in bouwmarkten kunt vinden
  • Wij bieden deskundig advies op maat
  • Wij zijn Erkend Sikkens Specialist
  • Wij verkopen alle verfbenodigdheden, gereedschappen en overige benodigheden.

Uitsluitend kwaliteitsproducten en deskundig advies

De deuren van onze glashandel, verfspeciaalzaak en behangwinkel staan wagenwijd open voor bedrijven en particulieren uit Gendringen. U kunt bij ons professioneel glas, behang, verfbenodigdheden, muurverf en andere soorten verf kopen. Profiteer ook van onze topkwaliteit en kom eens langs in onze verfwinkel nabij Gendringen. U kunt ons bereiken op: 0314-661491.