Muurverf

Het adres voor muurverf

Zoekt u bij u in de omgeving een verfspeciaalzaak waar u terecht kunt voor muurverf voor binnen en buiten? Neem dan eens een kijkje in de winkel van R. Erdhuizen. Wij verkopen verf van vele professionele merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de beste muurverf. Naast verf vindt u in ons assortiment ook lakken, behang en glas. Bent u benieuwd geworden naar de producten die wij verkopen en heeft u behoefte aan meer informatie? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

De beste kwaliteit verf

Op zoek naar een goede muurverf voor uw pand of woning? Bij R. Erdhuizen zit u helemaal goed. In de omgeving van ’s Heerenberg staan wij bekend als de vakwinkel voor verf van de beste kwaliteit. Wij verkopen muurverf van professionele merken zoals Sikkens, Niveau, Wijzonol, Allihol en Sigma. Verfmerken die vanwege hun kwaliteit worden gebruikt door beroepsschilders. Verf van deze merken zult u dan ook niet vinden in de doorsnee bouwmarkt. Naast muurverf vindt u bij ons ook verschillende soorten lakken van de merken Dupli-color en Motip. Weet u niet welke kleur verf of lak u moet kiezen voor uw verfklus? Wij willen u in de winkel graag verder helpen. U vindt in onze winkel een zeer complete kleurenwand. Hier kunt u ook gebruik maken van de kleurenscanner, zodat u precies de kleur vindt die u wenst.

Sikkens Verf

Ook voor verfbenodigdheden, glas en behang

Wij verkopen niet alleen verf en lakken. Ook voor verfbenodigdheden zoals verfkwasten, rollers en verfbakjes zit u bij ons helemaal goed. Tevens vindt u bij ons een ruim assortiment met behang. Wij verkopen behang van merken als Eijffinger en BN. Wij staan graag voor u klaar wanneer u hulp wenst bij het uitkiezen van de juiste verfbenodigdheden of behang. Glas nodig voor uw woning? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren en plaatsen alle vrije maten, dubbelglas, HR++ glas en blank glas.

Profiteer van deze voordelen

Waarin onderscheiden wij ons van andere verfwinkels? Wij:

  • Zijn een Erkend Sikkens Specialist
  • Bieden deskundig advies op maat
  • Leveren echte kwaliteitsproducten
  • Hebben alle benodigde materialen
  • Zorgen voor een vakkundige plaatsing van glas

Bezoek onze winkel voor muurverf

Heeft u interesse gekregen in onze muurverf? Of wilt u direct nieuw behang of glas aanschaffen? Wij staan graag voor u klaar. Bel ons via 0314-661491, of bezoek onze mooie verfwinkel. Wij helpen u graag aan muurverf van de beste kwaliteit!