Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel ‘s-Heerenberg

Dé verfspeciaalzaak in ’s-Heerenberg

Bent u op zoek naar een verfspeciaalzaak in ’s-Heerenberg waar u advies op maat krijgt en kunt kiezen uit de beste verfmerken? Dan bent u bij R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak in ’s-Heerenberg helemaal aan het juiste adres. In onze verfwinkel adviseren wij klanten graag welke verf ze het beste kunnen kopen. Of u nu verf wilt kopen voor buiten of binnen, decoratief of als muurverf: u krijgt bij ons altijd eerlijk advies. Niet alleen ons advies is van de beste kwaliteit, in onze verfwinkel kunt u ook kwalitatieve verf kopen. Denk aan Sikkens verf, Niveau, Sigma, Wijzonol en Allihol. Heeft u geen verf maar behang nodig? Naast verfwinkel zijn we ook een gespecialiseerde behangwinkel. We hebben voor u een uitgebreid assortiment behang waaruit u kunt kiezen. Als laatste zijn wij in ’s-Heerenberg ook uw professionele glashandel. Kom dus gauw langs voor uw verf, verfbenodigdheden, behang of glas!

Erkend Sikkens Specialist en andere topmerken verf

In onze verfwinkel in ’s-Heerenberg kunt u verfbenodigdheden en verf kopen van ware topmerken. Zo ook professionele Sikkens verf. Sikkens verf gaat lang mee, dekt mooi en is van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat deze verf erg populair is bij ZZP’ers. Naast Sikkens verf kunt u ook Wijzonol, Niveau, Sigma en Allihol verf bij ons kopen. Aangezien wij een echte verfspeciaalzaak zijn, bezitten we over een enorm groot kleurenassortiment. Tevens kunnen we u een persoonlijk kleuradvies geven voor uw huis in ’s-Heerenberg. Onze medewerkers hebben verstand van goede kleurencombinaties en wat de juiste toepassingen zijn voor buitenschilderwerk.

Glashandel en behangwinkel in ’s-Heerenberg

R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak is werkelijk van alle markten thuis. Zo zijn wij naast verfwinkel ook glashandel en behangwinkel. Ook ons behang en glas zijn echte kwaliteitsproducten. Zo verkopen wij het sterke en duurzame Eijffinger- en BN behang. Deze merken hebben een geweldig uitgebreid assortiment, waarbij u kunt kiezen uit vele stijlen, motieven en designs. Wilt u nieuw glas? Kom dan eens langs voor ons blank glas, dubbel glas, HR++ glas en spiegels. Het glas kan bij u in ’s-Heerenberg geleverd worden door onze glaszetter, maar u mag het ook komen afhalen.

Kwaliteitsproducten voor bedrijven en particulieren in ’s-Heerenberg

In onze verfwinkel, behangwinkel en glashandel vindt u alleen maar kwaliteitsproducten. Wij gaan altijd voor de beste merken en geven u uitstekend advies op maat. Zo kunt u bij ons professionele Sikkens verf kopen en verfbenodigdheden. Naast kwaliteit bieden we een uitgebreid assortiment aan muurverf, behang en glas. Kom dus gerust eens langs. Meer informatie nodig? U kunt ons bereiken op: 0314-661491.