Sikkens verf

Sikkens verf vindt u bij R. Erdhuizen

Bent u op zoek naar een verfspeciaalzaak waar u terecht kunt voor Sikkens verf? Breng dan eens een bezoek aan de verfwinkel van R. Erdhuizen. Bij ons vindt u een ruim assortiment met verfsoorten van professionele kwaliteit. Naast verf kunt u ook onze winkel bezoeken voor verfbenodigdheden, glas en behang. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verfbenodigdheden of kleur? De vakmensen in onze winkel voorzien u graag van advies. Lees verder en kom meer te weten over onze verfsoorten.

Wij verkopen de beste merken zoals Sikkens

In ons verfwinkel verkopen wij niet niet alleen verf van het merk Sikkens. Naast Sikkens vindt u bij ons ook verf van Niveau, Wijzonol, Allihol en Sigma. Dit zijn verfmerken die vanwege hun kwaliteit gebruikt worden door schilders. Deze verf is niet zomaar te koop in de doorsnee bouwmarkt. Dit geldt ook voor onze lakken. Onze lakken zijn onder andere van de merken Dupli-color en Motip. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste kleur? Onze vakmensen geven u graag advies op maat. Tevens vindt u in onze winkel een zeer complete kleurenwand. Met behulp van de kleurenscanner kunt u zo de verschillende kleuren scannen. Op deze manier vindt u precies de kleur die u wenst.

R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak

Ook voor verfbenodigdheden, glas en behang

Naast verf van een hoogwaardige kwaliteit zijn wij ook het juiste adres voor al uw verf benodigdheden. U vindt bij ons onder andere verfkwasten, rollers en verfbakjes. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste producten? Wij vertellen u graag welke roller of kwast u het beste kunt gebruiken voor uw klus. Ook voor behang of glas zit u bij ons helemaal goed. Wij verkopen mooie behangsoorten van de merken BN en Eijffinger. Wat betreft glas vindt u bij ons alle vrije maten, dubbelglas, HR++ glas en blank glas.

Profiteer van deze voordelen

Welke voordelen hebben wij u te bieden? Wij:

  • Zijn een Erkend Sikkens Specialist
  • Bieden deskundig advies op maat
  • Leveren echte kwaliteitsproducten
  • Hebben alle benodigde materialen
  • Zorgen voor een vakkundige plaatsing van glas

Bezoek ons voor producten van Sikkens

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment Sikkens verf? Of wilt u onze verf direct aanschaffen? Neem dan contact met ons op via 0314-661491 of breng een bezoek aan onze uitgebreide verfwinkel. Wij zijn het adres in de omgeving van ‘s-Heerenberg voor Sikkens verf.