Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Ulft

Koop uw professionele verf in onze verfwinkel

Wilt u professionele verf kopen zodat u kunt genieten van topkwaliteit? In onze verfwinkel kunt u verf kopen van de topmerken Sikkens, Niveau, Allihol, Wijzonol en Sigma. Onze verfspeciaalzaak bezit een grote kleurenwand waar met een kleurenscanner alle kleuren gescand kunnen worden. U kunt voor uw verfklus in Ulft ook alle verfbenodigdheden bij ons kopen. Professionals en particulieren die voor 100% kwaliteit willen gaan, vinden in onze verfspeciaalzaak dé kwaliteitsproducten voor hun klus. U hoeft niet eens een doorgewinterde schilder te zijn om professioneel aan de gang te gaan. In onze verfwinkel geven we u graag alle handvatten om uw klus in Ulft goed uit te voeren. Zoals advies over diverse toepassingen van muurverf, binnen- en buitenschilderwerk, decoratief gebruik van verf en advies over kleurencombinaties. Wij kunnen u meteen de juiste verfbenodigdheden meegeven zodat u direct in Ulft aan de slag kunt gaan. In onze verfwinkel hebben we ook een behangwinkel en glashandel.

Ruime keuze uit diverse soorten behang

Onze behangwinkel bevindt zich in de verfspeciaalzaak nabij Ulft. Wat voor behang u ook nodig heeft, u kunt vast een passend behang vinden in ons assortiment. Wij hebben namelijk voor elk vertrek in uw woning in Ulft het juiste behang. Wat dacht u bijvoorbeeld van modern behang in de woonkamer of speels behang in de babykamer? Andere designs en stijlen die u kunt vinden in de behangwinkel: neutraal, retro, vrolijk en klassiek. Ons behang is van uitstekende kwaliteit en is afkomstig van onze leveranciers Eijffinger en BN. Het meeste behang hebben we op voorraad en anders kunnen we het direct voor u bestellen.

Het glas in onze glashandel

Als laatste kunt u bij ons ook glas kopen. Alle vrije maten zijn beschikbaar voor uw bedrijf of woning in Ulft. Het glas dat wij aanbieden is: dubbel glas, spiegels, HR++ glas en blank glas. Het glas kunnen we bij u in Ulft leveren en plaatsen. Dit wordt uiteraard gedaan door een deskundige glaszetter. Het is ook mogelijk om het glas op te halen.

Koop uw kwaliteitsproducten in onze verfspeciaalzaak

Onze verfspeciaalzaak bevindt zich in de omgeving van Ulft. De speciaalzaak is een verfwinkel, behangwinkel en glashandel in één. U kunt de beste Sikkens verf bij ons kopen. Wij zijn immers Erkend Sikkens Specialist. Daarnaast kunt u bij ons ook muurverf, behang, glas, lakverf en verfbenodigdheden aanschaffen voor uw woning of bedrijf in Ulft. Alles van uitstekende kwaliteit. Zelfs nog beter dan wat u in de meeste bouwmarkten kunt kopen. Voor vragen en advies kunt u ons bereiken op: 0314-661491.