Verfwinkel, glaswinkel, behangwinkel Zevenaar

Verfwinkel waar u professionele verf kunt kopen

Wilt u uw verfklus in Zevenaar optimaal aanpakken, zodat u kunt genieten van meer kwaliteit? Kom dan uw verfbenodigdheden en verf kopen in onze verfspeciaalzaak in ‘s-Heerenberg. Wij hebben vooraanstaande merken verf in ons assortiment zoals Sigma, Sikkens verf, Wijzonol, Allihol en Niveau. Onze verfwinkel heeft een grote kleurenwand waar we kleuren kunnen scannen. Zowel bedrijven als particulieren in Zevenaar die willen werken met professionele verf zijn meer dan welkom in onze verfspeciaalzaak. Bent u niet zo ervaren in schilderen? Kom dan langs voor deskundig advies op maat. Bijvoorbeeld over mooie kleurencombinaties voor uw woning in Zevenaar. Of over de manier waarop u muurverf kunt toepassen op uw buiten- of binnenmuren. R. Erdhuizen Verfspeciaalzaak is trouwens meer dan een verfwinkel. Wij zijn ook een glashandel en behangwinkel. Ook ons glas en behang zijn van excellente kwaliteit.

Behangwinkel met uitgebreid assortiment

Mooi behang kan ruimtes meer karakter, sfeer en warmte geven. Voor uw woning of bedrijf in Zevenaar kunt u vast een prachtig behang vinden in onze behangwinkel, aangezien we een groot en breed assortiment hebben. Welke ruimte u ook wilt behangen in Zevenaar, u vindt bij ons de passende stijl. Bijvoorbeeld vrolijk en speels behang voor uw babykamer of modern en strak behang in de woonkamer. De stijlen lopen zeer uiteen. Bijvoorbeeld retro, klassiek, vrolijk, modern en neutraal. De merken behang die u bij ons kunt kopen zijn BN en Eijffinger. Het meeste behang hebben we op voorraad in de behangwinkel. Voor vragen over behangen of het behang zelf kunt u altijd terecht bij de professionals in onze behangwinkel. U kunt ook alle benodigdheden voor het behangen bij ons kopen.

Verschillende glassoorten in onze glashandel

Bent u op zoek naar professioneel glas voor uw klus in Zevenaar? Breng dan een bezoek aan onze glashandel. U kunt hier verschillende soorten glas vinden. Denk aan HR++ glas, blank glas, dubbel glas en spiegels. Alle vrije maten zijn bij ons te bestellen. Het glas kan door onze glaszetter bij u in Zevenaar geleverd en geplaatst worden. U kunt het ook bij ons ophalen.

Hoge kwaliteit en advies in úw verfspeciaalzaak nabij Zevenaar

In onze glashandel, verfspeciaalzaak en behangwinkel staan hoge kwaliteit en goed advies centraal. Bij ons vindt u het beste behang en glas. Daarnaast kunt u hoogwaardige Sikkens verf kopen en kunnen we u goed bijstaan met advies als Erkend Sikkens Specialist. Al ons behang, muurverf en glas is van betere kwaliteit dan de producten die u kunt kopen in een bouwmarkt. Breng dus een bezoekje vanuit Zevenaar of bel: 0314-661491.